Slideshow Image 1
Slideshow Image 43
Slideshow Image 2
Slideshow Image 3
Slideshow Image 28
Slideshow Image 29
Slideshow Image 42
Slideshow Image 30

Welkom in het hart van Oost-België, de mooiste streek van België!

Breek de sleur in “Schoppen”

Beste gast, hartelijk welkom op onze website. Neem uw tijd, want hier vindt u een heleboel informatie waardoor u gegarandeerd een fantastische tijd beleeft hier in Schoppen en omgeving.

Het vakantiehuis „Brandt Huberren“ ligt in Schoppen, een klein dorp in de gemeente Amel, schilderachtig gelegen midden in de natuur van de Hoge Ardennen van België.

De boerderij werd rond 1930 gebouwd door een zekere Lange Hubert, Brandt Hubert genaamd. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het hoofdgebouw vernield, de aangebouwde stalling bleef intact. In 1947 bouwde hij samen met zijn familie het huis opnieuw op. De oude stalling werd gemoderniseerd die tot enkele jaren geleden nog voor landbouwdoeleinden werd gebruikt. Daarna werd de hooizolder boven de stalling met veel liefde en oog voor detail omgetoverd tot een waar pronkstuk. In deze woning met een oppervlakte van circa 60 m² voelt u zich thuis: een kleine hal, woon-eetkamer, satelliet-tv, een moderne, volledig ingerichte keuken, badkamer met wellnessdouche en een grote slaapkamer met tweepersoonsbed.

Bij mooi weer kunt u met een glas wijn op het terras in de tuin genieten van de natuur of de barbecue aansteken en buiten eten.